WEBSITES

STATISCHE WEBSITES

Een voorbeeld van een statische website, deze sites situeren zich in een lagere prijsklasse doch bieden evengoed een volledige uitstraling. Ideaal voor starters en wanneer er een klein budget toebesteed is. Dit soort sites zijn niet responsief, zelf editeerbaar of SEO geoptimaliseerd.

CREASONUS

Live preview

RESPONSIEVE WEBSITES

Responsieve sites zijn sites die zich aanpassen aan het medium (computer, tablet, smartphone, ...). Daarnaast worden onze sites SEO geoptimaliseerd om een gunstige Google ranking te bekomen.

Live preview

CMS WEBSITES

Een CMS (contentmanagementsysteem) website is een webapplicatie die het mogelijk maakt dat mensen eenvoudig, zonder veel technische kennis, documenten en gegevens zelf op internet kunnen publiceren vanuit een database (contentmanagement).  Een functionaliteit van een CMS is dat gegevens zonder lay-out (als platte tekst) kunnen worden ingevoerd, terwijl de gegevens worden gepresenteerd aan bezoekers met een lay-out door toepassing van sjablonen. Een CMS is vooral van belang voor websites waarvan u als klant de inhoud zelf regelmatig wenst aan te passen.

 

Wanneer u de website niet regelmatig dient aan te passen is de investering echter niet raadzaam en kan u best voor een statische of responsieve site kiezen.

Live preview

WEBSHOPS

Een webshop is steeds berust op een CMS systeem omdat hij gebruikt maakt van een database. U kan de inhoud zelf beheren. Facturatie, logistieke diensten kunne geïntegreerd worden. Het webshopgedeelte kan ook losstaand en standalone bij een bestaande website gekoppeld worden eventueel.

U kan kiezen welke betalingsmodaliteiten u modulair kan inbouwen. (b.v. Visa, Mastercard, Paypal, Bancontact, overschrijving op rekening, etc...

Live preview

´éČ

WEBHOSTING

Websites bouwen is 1 aspect, maar  deze website moet nog een online plaats krijgen en een domeinnaam, best met bijhorende mailbox(en).

 

Wij kunnen hier uiteraard voor instaan.

 

Voor statische sites kunnen we werken met een bestaande hosting, voor responsieve, CMS websites en webshops is het noodzakelijk dat de hosting bij ons gebeurt. Dit omdat wij dan de nodige technische controle hebben.

 

Ingeval u reeds een bestaande hosting heeft kunnen wij deze samen met de domeinnaam en mailboxen overzetten naar onze servers.